Testrum och utrustning

Du som är anställd inom länets förskolor och skolor är välkommen att komma och testa hos oss! Besök av elever tas i dagsläget endast emot i undantagsfall, så som vid elevinflytande i inköpsbeslut eller liknande. Boka en tid för besök genom att maila avmedia eller telefon. Kolla gärna på vår korta film med rundvandring i testrummet, en bra förberedelse inför ditt besök!

Allt vårt utlåningsmaterial finns på plats att testa. Låt dig även inspireras av olika pedagogiska användningsområden. Funderar ni på att köpa in utrustning till er skola? Kom och prova den hos oss innan!

Vill du låna utlåningsmaterial söker du enkelt upp och bokar i Mediekatalogen (Du har väl ett konto?) Vi står för frakten till och från er skola. Vi erbjuder också utbildningar i digital pedagogik för pedagoger och elever.

Vårt mobila testrum

Vill ni få besök av AV-Media för att testa och diskutera digital pedagogik? Vi packar ihop vårt testrum och kommer till er skola, exempelvis under en arbetslagsträff. Besöket är givetvis kostnadsfritt. Vi ses!

Scrolla ner på sidan för att se våra robotar och andra prylar i testrummet. Till varje pryl finns en sida med tips!

Se vår rundvandring i Testrummet