BETT 2020

Häng med oss till Bett 2020

För tionde året i rad anordnar AV-Media Kalmar län en utbildningsresa till BETT-mässan i London. BETT är en av världens största skolmässor med fokus på digitalt lärande, nätverkande och erfarenhetsutbyte. Ta chansen och följ med oss till London för givande, intressanta och trevliga dagar med kollegor från länets kommuner och hela världen! Resan är öppen för alla som arbetar inom skolan i Kalmar län.

Avresa från Kalmar 21 januari. Hemresa kan du välja att göra antingen 24 januari eller 25 januari.

Det finns 30 platser till självkostnadspris. Anmälan görs via länk

Reseinformation

Mer detaljerad information kommer. Undrar du över något så slå en signal!

Tisdag 21 januari

Tåg Kalmar – Copenhagen Airport (Kastrup) (OBS! Tidtabellen för januari 2020 är inte klar än men troligen blir det dessa tider).
Tåget avgår från Kalmar kl. 08.00 och är framme kl. 11.35 på Kastrup.

Flyg Kastrup – London Heathrow
Planet lyfter från Kastrup kl 15.05 och landar på Heathrow 16.15 (Londontid).

Tunnelbana till hotellet

När vi har landat och alla fått sina väskor åker vi gemensamt med tunnelbana till hotellet.
Från terminal 2 tar vi Piccadilly line (blå linje) till Green Park där vi byter till Jubilee line (grå linje) till Waterloo som är vår slutstation. Resan från Heathrow till Waterloo tar ca 1 timme. Från tunnelbanestationen är det en kort promenad till hotellet.

Hotellet

Vi ska bo på trevliga Hampton by Hilton Waterloo strax söder om Temsen. Närmaste tunnelbanestation är Waterloo. Adressen till hotellet är: 157 Waterloo Road, London, SE1 8XA, United Kingdom

Gemensam middag på kvällen

Efter att ha checkat in på hotellet är det dags för gemensam middag där vi pratar och umgås över en bit mat.

Onsdag 22 januari

Mässan

De som vill åka i samlad trupp till BETT-mässan samlas vid hotellentrén kl. 08.45.  Vi åker med tunnelbana från Waterloo station (Jubilee line) till Canning Town. Där är det byte från tunnelbana till tåg (DLR) vidare till Custom House for Excel som är vår slutstation.

BETT-mässan är på Excel Arena som ligger i the Docklands, precis intill stationen Custom House, som byggdes för OS 2012. Mässan öppnar på onsdagen kl. 10.00 så det är bra att vara där i god tid för registrering då det är mycket folk . Glöm inte att ta med er utskrivna badge! Öppettider för mässan är 10-18 alla dagar.

Kvällen

Vi erbjuder en samling på hotellet efter mässan för erfarenhetsutbyte och tips inför dag 2 på mässan. De som vill fortsätter tillsammans för en gemensam middag annars är kvällen fri för egna aktiviteter.

Torsdag 23 januari

De som vill åka i samlad trupp till BETT-mässan samlas vid hotellentrén kl. 08.45.  Vi åker med tunnelbana från Waterloo station (Jubilee line) till stationen Canning Town. Där är det byte från tunnelbana till tåg (DLR) till Custom House for Excel.

Kvällen

Kvällen är fri för egna aktiviteter. Lägg gärna ut i vår gemensamma Facebookgrupp (som vi skapar inför resan) om ni vill ha sällskap och hitta på något, tex musikalbesök, middag på stan eller shopping.

Fredag 24 januari

Hemresa för en del av gänget. Jubilee line (grå linje) till Green Park, byte till Piccadilly line (blå linje) mot Heathrow terminal 2.

Flyg Heathrow – Kastrup
Planet lyfter från Heathrow kl 11.20 och landar på Kastrup 14.15 (Sverigetid).

Tåg Kastrup – Kalmar (OBS! Tidtabellen för januari 2020 är inte klara än men troligen blir det dessa tider).
Kl 15.22 och 17.22 avgår Öresundståg till Kalmar och är i Kalmar kl 18.59 eller 21.04.

Vi som är kvar tar en tur till på BETT-mässan. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Lördag 25 januari

Hemresa för resten av gänget. Jubilee line (grå linje) till Green Park, byte till Piccadilly line (blå linje) mot Heathrow terminal 2.

Flyg Heathrow – Kalmar
Planet lyfter från Heathrow kl 14.20 och landar på Kastrup 17.20.

Tåg Kastrup – Kalmar (OBS! Tidtabellen för januari 2020 är inte klara än men troligen blir det dessa tider).
Kl 19.22 avgår Öresundståg till Kalmar och är i Kalmar kl 22.59.

Viktig info angående tågresan hem!
Tågbiljetten gäller på alla tåg 3 timmar före och efter det tåget ni är inbokade på så länge det är Öresundståg hela vägen till Kalmar. De gäller inte om SJ är inblandat längs vägen. Om ni skulle hinna med ett tidigare tåg eller behöva ta ett senare så har vagn 12 och 14 obokade sittplatser.

Pris

Eftersom vi i dagsläget inte kan få priserna på tågresan och tunnelbanan preciserat så kan det slutliga priset skilja något.
I priset ingår: inträde till mässan, tåg t o r Kalmar-Kastrup, flyg t o r Kastrup-London, Tunnelbana för 30 pund och hotell.

Enkelrum 3 nätter
10700 kr

Del i dubbelrum 3 nätter
7200 kr

Enkelrum 4 nätter
13600 kr

Del i dubbelrum 4 nätter
8900 kr

Anmälan

Anmälan görs via denna länk senast den 15 oktober

Kontakt

Peter Milton IKT-pedagog 0480-456772 Skicka e-post